İlk Yazı

İlk Yazı

Yayın hayatına başladığımız şu günlerde herkese sağlık, sıhhat, afiyetler diliyoruz.

Ders dünyası ailesi olarak insanlarımızın gelişmesinde her türlü katkı, emek, fikir, paylaşım, yardımlaşma vs. ile milletimizin hizmetinde olmaya çalışacağız.

Hedef Kitlemiz: Okulöncesi, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, hayat boyu öğrenme eğitim kademelerindeki öğretmen, öğrenci, veli, idareci, akademisyen, yayınevi, yazar ve eğitimle ilgili herkes hedef kitlemizi oluşturmaktadır.

Ders dünyasında öne çıkan başlıklar şunlardır:

            1. Eğitim Araçları

            2. Haberler

            3. Duyurular

            4. Özel Dersler

            5. Daha Fazlası

Eğitim aracı nedir? Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında kullanılacak ders kitabı, öğrenci çalışma kitabı, öğretmen kılavuz kitabı, bilgi iş ve işlem yaprakları ile öğretmen ve öğrencilere kaynak ve yardımcı olacak basılı eğitim malzemesi, yaprak testler, soru bankaları, konu anlatımları, videolar, Milli Eğitimin genel amaçlarının gerçekleşmesine yararlı olacak diğer eserlerdir.

Sitemizin bu bölümünde özellikle öğretmenlerimizden kendi çalışmaları olan ve ellerinde bulunan, ders işlerken kullandıkları eğitim araçlarını bizlerle de paylaşmalarını istiyoruz. Bu çalışmaları sitede yayınlayarak ilgili herkese ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu konuda öğretmenlerimizin değerli katılılarını bekliyoruz.

Özel ders, dersin birebir olduğu, öğrencinin yaşının, seviyesinin, eğitim durumunun, derse karşı ilgisinin hatta meslek ve cinsiyetinin bile göz önünde bulundurulduğu bir durumdur.

Sitenin bu bölümünde öğretmen ve öğrencilerin kayıt oldukları bir sosyal paylaşım kısmı yer almaktadır. İlgili kişiler aradıkları dersleri ve öğretmenleri bu bölümde bulabileceklerdir.

Sitenin Haberler/Duyurular bölümünde eğitim ile ilgili haber, duyuru vs. paylaşılması sağlanmaktadır. Haberler, Duyurular şeklinde iki başlık bulunmaktadır. Bu başlıkların altında en son ve en güncel haber ve duyurular yer alacaktır.

Bu başlıkların dışında Daha Fazlası başlığı altında sitemizde; Köşe Yazarları, Sunular, Posterler, Makaleler, Videolar ve Diğer Çalışmalar yer alacak olup, paylaşımlarda bulunulacaktır.

Herhangi bir haber, duyuru, yaprak test, konu özeti, köşe yazarı, poster, sunu, makale vb. sosyal medyada herkes tarafından paylaşılabilmesi için sosyal medya ve eposta ikonları ana sayfalarda ve ilgili sayfalarda yer almaktadır. Bu ikonları kullanarak çevrelerinizi de haberdar edebilir ve bilgilendirebilirsiniz.

Hakkımızda bölümünde bulunan iletişim bilgilerini kullanarak veya bize ulaşın kısmını kullanarak mesaj, dilek, öneri ve eleştirinizi bizlere gönderebilirsiniz.

Herkese faydalı olması dileğiyle sağlıcakla kalın.

Editör                                                                                                                                

Said Bal

Feel free to comment. Yorum yapmaktan çekinmeyin.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.